Fotograf med hjärtat hos familj och bröllopsfotografering » Som fotograf fångar jag människors unika ögonblick i bilder med sockrig ton och ett personligt uttryck som berör. Bröllopsfotograf och Familjefotograf

Fotokurs i Linköping

Bor du i eller i närheten av Linköping och har en systemkamera, men vet inte hur du ska få ut de bästa bilderna från den? 

Som med allt annat, så är det väldigt lätt att fotografera, när man vet hur man gör!Vill du lära dig på ett roligt sätt?

På mina fotokurser för föräldralediga träffas 5 föräldrar med sina bebisar och vi blandar teori med praktiskt fotande. Ni får även en härlig Goodie bag!

Förutom 3×3 timmar med mig på plats så får ni även möjlighet att ställa frågor och ladda upp bilder via en sluten Facebook-grupp, och ni får uppgifter att träna på för att ni ska utvecklas och våga släppa auto-läget!

Kursen är utformad för att passa in med matning och blöjbyten!

Kontakta mig och ange vad du vill få ut av en fotokurs och vad du har för förkunskaper (krävs absolut inga)

Erbjudande

Är ni två som anmäler er till nybörjarkursen (du varvar en vän) så får ni båda 20% rabatt på fortsättningskursen. Det är inte tvunget att ni går i samma grupp om ni inte har möjlighet till det. Återkommande kunder har alltid 10 % rabatt på efterföljande bokningar.

Privatkurs 5 timmar – 4995kr
Krav – Du har en digital systemkamera.

I den här varianten utgår planeringen av innehållet helt efter dina behov och önskemål. Vad känner du att du vill lära dig mer av? Är ni två-tre vänner som vill gå samtidigt så betalar ni endast 3195kr/person.

Nybörjarkurs Föräldraledig – 1995kr
Krav – Du har en digital systemkamera

Målet med kursen är att du ska släppa autoläget och lära dig hantera mer manuella inställningar för att kunna kontrollera dina bilder. Du kommer också få en inblick i ljusets betydelse för en bild.

Det är 3 tillfällen på tre timmar + en senare sammanfattande träff.

Fortsättningskurs Föräldraledig – 1995kr
Krav – Du har en digital systemkamera.

Du behöver inte ha gått min nybörjarkurs, men du ska förstå sambandet mellan ISO, Bländare och Slutare.

På fortsättningskursen blir det mer praktiskt fotande och en chans att praktisera det du på något sätt vet i bakhuvudet efter att ha läst om det, men kanske inte helt och hållet har förstått i praktiken. Vi går bl.a. även in mer på ljusets betydelse och komposition.

Det är 2 tillfällen på tre timmar + en senare sammanfattande träff.

 

 

 PÅ MIN FOTOKURSBLOGG KAN NI TA DEL AV FOTO- OCH REDIGERINGSTIPS, OCH BEHIND THE SCENES FRÅN MINA FOTOKURSER.