Fotograf med hjärtat hos familj och bröllopsfotografering » Som fotograf fångar jag människors unika ögonblick i bilder med sockrig ton och ett personligt uttryck som berör. Bröllopsfotograf och Familjefotograf

Henry – Barnfotografering – Linköping

Just nu har jag sådär härligt mycket att göra, det har jag haft i några veckor, och kommer att ha i ytterligare två veckor efter det här. Sedan går jag på semester!
Men jag är glad att min semester ligger framför mig, och inte bakom, som för vissa förmodligen mer utvilade människor. :)

Jag ska njuta ordentligt av ledigheten, men innan dess är det mycket som ska göras. Det är många fotograferingar som jag inte har hunnit visa er och många kommer få vänta till efter sommaren, men ni ska i alla fall få se fler bilder från barnfotograferingen med härliga Henry som var hos mig i dagsljusstudion för ett tag sedan.
Jag har bara visat er en Sneak Peek tidigare, här kommer några av mina favoriter.