Fotograf med hjärtat hos familj och bröllopsfotografering » Som fotograf fångar jag människors unika ögonblick i bilder med sockrig ton och ett personligt uttryck som berör. Bröllopsfotograf och Familjefotograf

Nytt kontor med dagsljusstudio!

Vet ni att ett av mina mål när jag startade med fotograferingen var att ha en dagsljusstudio, planerna och tankarna har gått alltifrån att hitta den perfekta lokalen till att bygga en egen på trädgården!
Jag vill inte ha en dagsljusstudio för att alltid fota där, jag är ingen typisk studiofotograf, men jag vill ha möjligheten att fota i studio med fantastiskt naturligt ljus när jag vill det! Och nu har jag det! Det målet nådde jag snabbare än jag vågat drömma om.

Sedan första februari så delar jag och två andra grymma fotografer på den bästa lokalen i stan! Emelie från Love by Emelie, och Ida från Ida Gyulai Photography. Förutom kontorsdel, och allt annat man kan tänkas behöva så har vi alltså även en dagsljusstudio!
Imorgon inviger jag den med min första fotografering där, då ska jag fota Henry som är 1 år och det ska verkligen bli jätteroligt, jag har köpt lite fin rekvisita dagen till ära och tänker att studion ska dra tankarna till ett barnrum.

Jag ska ta lite snygga bilder på hela lokalen när vi fått allt i ordning och visa er, men till dess får ni se en mobilbild från i måndags då jag hade fotokurs för föräldralediga, de gillade också studion!