Fotograf med hjärtat hos familj och bröllopsfotografering » Som fotograf fångar jag människors unika ögonblick i bilder med sockrig ton och ett personligt uttryck som berör. Bröllopsfotograf och Familjefotograf

Kortfattat

VÅRT FÖRSTA MÖTE   –   FOTOGRAFERING   –   VAL AV BILDER   –   LEVERANS   –   UPPFÖLJNING

Under vårt första möte går vi igenom allt från stort till smått. Jag försöker förstå vem du är, vad du är ute efter och vad du söker som är speciellt och viktigt för just dig. Tillsammans tar vi oss igenom hela fotograferingstillfället så att inget viktigt missas.
Vi diskuterar även vilka typer av produkter du vill ha från fotograferingen. Det kan handla om fotoböcker, fine-art förstoringar, tavlor, eller andra spännande lösningar.

Efter fotograferingen är det dags för dig att välja bilder. På min hemsida får du logga in i ditt galleri och välja dina favoriter, där kan du även dela dina bilder med släkt och vänner.

Jag vill gärna leverera dina produkter personligen i den mån det är möjligt, om inte så skickas de säkert med posten.
Efter en tid kommer jag kontakta dig igen för att se så att du är nöjd, eller om det är något mer jag kan hjälpa dig med.