Fotograf med hjärtat hos familj och bröllopsfotografering » Som fotograf fångar jag människors unika ögonblick i bilder med sockrig ton och ett personligt uttryck som berör. Bröllopsfotograf och Familjefotograf

Utmärkande för mig

Som fotograf försöker jag alltid vara extra närvarande och uppmärksam på detaljerna som gör skillnaden.

Jag är ingen traditionell studiofotograf, varken när det kommer till ljussättning eller känslan i mina bilder. Jag är en levande dagsljusfotograf!
Jag ber inte någon sitta stilla och le och titta in i kameran. De bästa bilderna fångas i farten, och det finns inga konstruerade ljussystem som jag tycker kan mäta sig med det naturliga ljusets möjligheter att ge bilden den rätta känslan.

 

Med åren har jag utvecklat en egen personlig stil som jag kallar sockrig och krispig, det tycker jag beskriver den perfekta balansen mellan mjukt och hårt, attityd och känsla.

Jag anstränger mig också lite extra för att förstå vem du är, och vilka unika ögonblick som är just dina, oavsett tillfälle.
Jag vill fånga ögonblicket just så som det är nu!