PÅ GÅNG I NOVEMBER

WORKSHOP FÖR FÖRÄLDRALEDIGA

klicka för att läsa mer och anmäla dig

Familjefotograf_Linköping_SugarCrispPictures-03.jpg
Grym fotograf med sprudlande idéer och kunden i fokus. Helt underbara minnen skapade tillsammans med Sandra!
— Daniel & Jenny
Familjefotograf_Linköping_SugarCrispPictures-04.jpg

Jag vill förstå vem du är, vad du är ute efter och vad du söker som är speciellt och viktigt för just dig. När du kontaktar mig bokar vi in en konsultation, där du får personliga tips och råd inför fotograferingen.

Jag har flera guldställen jag kan rekommendera som fotoplats. Vi kan även vara i min dagsljusstudio i Linköping där jag mest fotar nyfödda och deras syskon och föräldrar.

Efter fotograferingen bjuder jag in dig till min dagsljusstudio för bildvisning och fika. Där får du även möjlighet att kolla på alla fina produkter jag har att erbjuda. Fotoböcker, FineArt-förstoringar, Wallarts och andra spännande lösningar.

 
 

Vill du veta mer om hur jag jobbar? Kanske vad man kan tänka på inför en fotografering? Eller få tips på hur man bäst förbereder sina barn?
Läs gärna mina Vanliga Frågor, klicka på knappen nedanför.

 
 

VÅRT FÖRSTA MÖTE

Under vårt första möte som kan vara via telefon eller mail, vad som passar er bäst, går vi igenom allt från stort till smått. Jag försöker förstå vilka ni är, vad ni är ute efter och vad ni söker som är speciellt och viktigt för just er. Tillsammans tar vi oss igenom hela fotograferingstillfället så att inget viktigt missas.
Vi diskuterar även vilka typer av produkter ni vill ha från fotograferingen. Det kan handla om fotoböcker, fine-art förstoringar, wallarts eller andra spännande lösningar.

 

FOTOGRAFERING

Barn är som barn är, busiga, tjuriga, spralliga, blyga, tokiga och vad jag gillar allra bäst, de är sig själva!
Vi vuxna däremot, vi kanske inte visar vår tjuriga sida när vi kommer till en fotograf, men vi kanske inte riktigt vågar vara oss själva heller.
Men jag kan lova er att ni kommer känna er avslappnade och att vi kommer ha en mysig och rolig stund tillsammans, jag är väldigt lättsam och vi har ju redan lärt känna varandra lite under vårt första möte.

En fotografering med mig är aldrig tråkig! Jag ber inte någon sitta stilla och le och titta in i kameran. De bästa bilderna fångas i farten!

BILDVISNING

Efter fotograferingen är ni välkomna till min studio för bildvisning. Där får ni se era färdiga bilder för första gången och alla fantastiska produkter jag har att erbjuda.
Eftersom vi redan under konsultationen pratade om vad ni är intresserade av för produkter så känns det som väntar inte helt främmande. Nu har vi möjligheten att tillsammans komma fram till vad som passar bäst hemma hos er och till era bilder.

priserbildvisning1.jpg

FOTOGRAFERING 1450 kr
vad som ingår

 • förberedelse/konsultation

 • fotografering 45-60min

 • bildbehandling

 • personlig bildvisning 60-90min

 • leverans av beställda produkter & personlig gåva

PAKETPRIS Gravid & Nyföddfotografering 2650 kr
vad som ingår

 • förberedelse/konsultation x 2

 • gravidfotografering 45-60min

 • nyföddfotografering 45-60min

 • bildbehandling x 2

 • personlig bildvisning 60-90min

 • leverans av beställda produkter & personlig gåva

 
priserbildvisning2-3.jpg

MINA POPULÄRASTE PRODUKTER

Wallarts, pris från 990kr
FineArt-förstoringar, pris från 890kr
Inramningar, pris från 890kr
Fotoböcker, pris från 2590kr
Högupplösta digitala bilder, paketpris 5 st 5900 kr

BARA DET ALLRA BÄSTA ÄR GOTT NOG

Mina produkter är av bästa kvalitet! Tänk er en handbunden exklusiv fotobok med alla era bästa bilder med finaste omslaget i en färg som matchar ert hem. Wallarts som ni hänger på väggen som visar upp era favoritbilder på allra bästa sätt med en helmatt reflektionsfri yta på det finaste fotopappret, eller en FineArt-förstoring i en fin träram med glas och syrafri passepartout som inte gulnar med tiden!

 
 

SANDRA LEKANDER

 
 
Jag är ingen traditionell studiofotograf, varken när det kommer till ljussättning eller känslan i mina bilder. Jag är en levande dagsljusfotograf!
Jag ber inte någon sitta stilla och le och titta in i kameran. De bästa bilderna fångas i farten

När jag var 12 år hade jag en plåtning i mitt rum nere i källaren. Det var på min bästa vän, min gitarr och några torkade rosor. Ser ni bilden? Jag hoppas inte det, jag hoppas att de bilderna aldrig kommer fram. Eller det hade kanske varit rätt roligt att se i dag? Hur som helst, obefintligt med ljus, pinsam rekvisita, och besvikelsen några veckor senare när rullen kom tillbaka från labbet. Det blev ju inte alls som jag hade föreställt mig!

Där någonstans tror jag ändå att mitt intresse för fotografering vaknade.
Vissa bilder speglar något extra som påverkar och berör. Kanske är det en annorlunda vinkel, ett särskiljande ljus eller bara en oväntad situation som dyker upp. Jag tycker inte att något tillfälle är för litet för att förevigas och mitt mål som fotograf är att fånga stunden och de unika ögonblick som skapar minnen för livet.

SandraLekander_SugarCrispPictures_Linköping-01-3.jpg
gör man det man tycker är roligt, och det man inspireras av så tror jag att man kan gå hur långt som helst

 

Min dagsljusstudio finns på Norgegatan 2 i Linköping, med
fri parkering precis utanför dörren

Vill du ringa når du mig på 0735-141060
eller maila till sandra@sugarcrisp.se