1header_minisession.jpg

MINI-SESSIONS

SS

I en Mini-Session får du

  • ca 20 minuters fotografering

  • 3 st högupplösta digitala bilder

  • inbjudan till en förutsättningslös gemensam produktvisning

Några gånger om året erbjuder jag Mini-Sessions.
En Mini-Session sker på en redan förbestämd fotoplats och under en kortare fotostund än mina ordinarie sessioner.
Vad som mer skiljer en Mini-Session från en ordinarie session är att det ingår 3 st högupplösta digitala bilder som du inom en vecka väljer ut från ett galleri på nätet med ca 10 bilder.

Den gemensamma produktvisningen sker under en kväll där du får möjlighet att beställa några av alla fantastiska fotoprodukter som jag erbjuder.
Beställer du dina produkter under produktvisningen så hinner du få dem levererade före jul. Ett mysigt tillfälle att fixa julklapparna till far-och morföräldrarna kanske?

Vill du hellre ha mer tid för fotograferingen med större variation och ett större urval av bilder, personlig designkonsultation och tips, samt en personlig bildvisning då är du välkommen att boka en ordinarie session istället.

Fyll i formuläret nedan om du vill boka en Mini-Session.
Kostnaden är 1 850 kr och inkluderar 3 st högupplösta digitala bilder.
Jag uppdaterar tillgängligheten kontinuerligt men det kan hända att flera personer hinner anmäla sitt intresse för samma tid. Du kommer inom ett dygn få information via mail om tiden är tillgänglig, och samtidigt bli ombedd att bekräfta din bokning inom 12 timmar. Kolla i Skräpposten om det inte dyker upp inom ett dygn. När du bekräftat din bokning får du ett mail med förberedelsetips och all information du behöver inför din fotografering.
Det här formuläret binder dig inte till någonting, det är först när du bekräftar din bokning som din bokning är bindande.

Namn *
Namn
Jag vill hemskt gärna visa upp era fina bilder i mina sociala medier, är det okej för er? *