Bröllopsfotograf_Linköping_SugarCrispPictures-17.jpg
 
Bröllopsdagen var fantastisk! Vi bokade Sandra för hela dagen och det var hon verkligen där också. Missade ingenting och vi fick en mängd fantastiska bilder. Vi är supernöjda att vi verkligen hade med henne hela dagen. Hennes personlighet, känsla för bilder och professionella bemötande hela vägen från beställning till slutleverans gjorde att vi inte oroade oss alls för resultatet. Vi kan enbart rekommendera henne!
— Annika & Oscar
brollop_linkoping-3.jpg

När maten är uppäten, musiken har tystnat, vännerna har gått hem och kläderna har hängts undan i garderoben, kvar finns då det allra viktigaste som ska räcka livet ut

– Kärleken & Minnena

Jag fotograferar allt ni kan tänkas vilja ha med från er stora dag. Önskemålen kan vara olika och det finns inte ett bröllop som är för litet för att föreviga!

Jag vill förstå vilka ni är, vad ni är ute efter och vad ni söker som är speciellt och viktigt för just er. När ni kontaktar mig bokar vi in en konsultation, där ni får berätta om hur ni träffades och vad ni har för förväntningar och önskemål kring er stora dag.

Jag finns med er från bokning till slutleverans, med råd och stöttning i allt jag kan hjälpa er med.

Efter bröllopet bjuder jag in er till min dagsljusstudio för bildvisning och fika. Då vill jag också höra allt om hur ni haft det sedan vi sågs på bröllopet. Ni får även möjlighet att kolla på alla fina produkter jag har att erbjuda. Fotoböcker, FineArt-förstoringar, Wallarts och andra spännande lösningar.

 
 

Vill du veta mer om hur jag jobbar? Kanske vad man kan tänka på, eller få tips på hur man bäst förbereder sig inför en fotografering?
Läs gärna mina Vanliga Frågor, klicka på knappen nedanför.

 
 

VÅRT FÖRSTA MÖTE

Under vårt första möte går vi igenom allt från stort till smått. Jag försöker förstå vilka ni är, vad ni är ute efter och vad ni söker som är speciellt och viktigt för just er. Tillsammans tar vi oss igenom hela bröllopsdagen så att inget viktigt missas.
Vi diskuterar även vilka typer av produkter ni vill ha från fotograferingen. Det kan handla om fotoböcker, fine-art förstoringar, wallarts eller andra spännande lösningar.

 

FOTOGRAFERING

Jag rekar alltid fotoplatsen för porträtten ett par veckor innan er bröllopsdag, jag ser även till att vi har en backup om det skulle vara så att regnet öser ner. Ni är kanske lite sena p.g.a. att frisören tog längre tid än förväntat, eller ett trafikarbete ni inte hade förutsett på vägen. Men lugn, jag har räknat in ev. förseningar i vår tid för porträtten. Er nervositet kommer lätta så snart vi ses! Själva porträttfotograferingen är en rolig och kärleksfull stund tillsammans, jag är väldigt lättsam och vi har ju redan lärt känna varandra lite under vårt första möte.

En fotografering med mig är aldrig tråkig! Jag ber inte någon sitta stilla och le och titta in i kameran. De bästa bilderna fångas i farten!

BILDVISNING

Efter bröllopet är ni välkomna till min studio för bildvisning och fika. Då vill jag höra om hur ni haft det sedan vi sågs på bröllopet. Ni får även se alla era färdiga bilder för första gången och alla fantastiska produkter jag har att erbjuda.
Eftersom vi redan under konsultationen pratade om vad ni eventuellt är intresserade av för produkter så känns det som väntar inte helt främmande. Nu har vi möjligheten att tillsammans komma fram till vad som passar bäst hemma hos er och till era bilder.

 

Priser Bröllopsfotografering

Jag fotograferar allt ni kan tänkas vilja ha med från er stora dag.
Önskemålen kan vara olika och det finns inte ett bröllop som är för litet för att föreviga!
Kontakta mig för en skräddarsydd offert om ni känner att paketen nedan inte passar er.

 
 

I ALLA MINA BRÖLLOPSBOKNINGAR INGÅR:

 • Konsultation före bröllopet
 • Rekning av fotoplatser
 • Fri support från bokning till slutleverans
 • Fotografering
 • Bildbehandling
 • Bildvisning
 • Alla de bästa bilderna digitalt
  för möjlighet att printas i mindre
  förstoringar upp till 13x18cm
 
Vi har haft förmånen att ha Sandra som fotograf vid ett flertal tillfällen! Vid första tillfället fotograferade Sandra vårt bröllop på Österlen och var med hela dagen, från förberedelser till sen fest och gjorde ett toppenjobb! Med Sandra kan man räkna med att det blir ordentligt gjort och såklart mycket skratt! Hon är noggrann, idérik och har en känsla för detaljerna!
— Jenny & Christian Winell
 

12 TIMMAR

Fotografering av hela dagen, från Förberedelser till Festen
Alla de bästa bilderna digitalt 13x18 cm
– 28 900 kr

inkl. fotobok 25×25 cm 
20 sidor med omslag av linne
– 33 900 kr

Bröllopsfotograf_SugarCrispPictures_Linköping_sv-106.jpg

6 TIMMAR

Fotografering ex. från Förberedelser till Brudskål & Mingel
Alla de bästa bilderna digitalt 13x18 cm
– 21 900 kr

inkl. fotobok 25×25 cm
20 sidor med omslag av linne
– 26 900 kr

Bröllopsfotograf_SugarCrispPictures_Linköping_sv-107.jpg

3 TIMMAR

Fotografering ex. från Porträtt till Vigsel & Gratulationer
Alla de bästa bilderna digitalt 13x18 cm
– 14 900 kr

inkl. fotobok 20×20 cm
14 sidor med omslag av linne
– 17 900 kr

PORTRÄTT

Fotografering 1,5 timmar
Alla de bästa bilderna digitalt 13x18 cm
– 9 900 kr

inkl. fotobok 15x15 cm
10 sidor med omslag av linne
– 11 900 kr

Under högsäsong maj-september kan man endast boka Porträttpaketet en månad i förväg, med undantag för redan bokade dagar då jag gärna kombinerar flera korta uppdrag. Hör därför ändå gärna av er trots att det är långt kvar till ert datum, om det är vad ni är ute efter!

28aug.2017_ads17.jpg

VARDAGSBRÖLLOP

På bröllopspaket som bokas för en vardag (sön-fredag) lämnar jag 30% rabatt på fotograferingen. Här går det även boka enbart porträttpaketet året om.

POPULÄRA TILLVAL

 • Uppgradering av bok

 • Kopiaböcker till brudfölje

 • Förvaringsbox för fotoboken

 • Wallarts

 • Extra fototimmar

Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil utanför Linköping. I vissa fall även boende.

 
 

SANDRA LEKANDER

 
 
Jag är ingen traditionell studiofotograf, varken när det kommer till ljussättning eller känslan i mina bilder. Jag är en levande dagsljusfotograf!
Jag ber inte någon sitta stilla och le och titta in i kameran. De bästa bilderna fångas i farten

När jag var 12 år hade jag en plåtning i mitt rum nere i källaren. Det var på min bästa vän, min gitarr och några torkade rosor. Ser ni bilden? Jag hoppas inte det, jag hoppas att de bilderna aldrig kommer fram. Eller det hade kanske varit rätt roligt att se i dag? Hur som helst, obefintligt med ljus, pinsam rekvisita, och besvikelsen några veckor senare när rullen kom tillbaka från labbet. Det blev ju inte alls som jag hade föreställt mig!

Där någonstans tror jag ändå att mitt intresse för fotografering vaknade.
Vissa bilder speglar något extra som påverkar och berör. Kanske är det en annorlunda vinkel, ett särskiljande ljus eller bara en oväntad situation som dyker upp. Jag tycker inte att något tillfälle är för litet för att förevigas och mitt mål som fotograf är att fånga stunden och de unika ögonblick som skapar minnen för livet.

SandraLekander_SugarCrispPictures_Linköping-01-3.jpg
gör man det man tycker är roligt, och det man inspireras av så tror jag att man kan gå hur långt som helst

 

Min dagsljusstudio finns på Norgegatan 2 i Linköping, med
fri parkering precis utanför dörren

Vill du ringa når du mig på 0735-141060
eller maila till sandra@sugarcrisp.se