WORKSHOP FÖR FÖRÄLDRALEDIGA

WorkshopMail2.png

ÖNSKAR DU ATT DU KUNDE TA BÄTTRE BILDER PÅ DITT BARN?
VARFÖR HAMNADE INTE FOKUS DÄR DU VILLE?

  • 3 inspirerande och utvecklande timmar

  • Du utvecklas helt utifrån DINA förkunskaper och förutsättningar

  • Endast 4 deltagare per tillfälle

  • Kom hem med ny kunskap OCH fantastiska bilder på ditt barn

Den här workshopen ger dig en rolig upplevelse tillsammans med ditt barn och andra föräldralediga med samma fotointresse som du. Under tre timmar får du hjälp med just dina utmaningar och frågetecken. Det blir inte så mycket teori och tragglande av ISO, Bländare och Slutare. Det är en praktisk Foto-Workshop i en idealisk fotomiljö i min dagsljusstudio i Linköping. Jag tar endast in 4 st deltagare per tillfälle. Då finns det gott om utrymme för att du ska kunna ta ett steg framåt med ditt fotograferande, och komma hem med fantastiska bilder på ditt barn.

VILL DU TRÄFFA ANDRA FÖRÄLDRALEDIGA OCH FÅ OVÄRDERLIGA TIPS OCH NY KUNSKAP OM HUR DU BÄST FÅNGAR DITT BARN PÅ BILD?

Fyll i formuläret om du vill boka en plats. Kostnaden är 950 kr och inkluderar en 3 timmars inspirerande och utvecklande stund i en idealisk fotomiljö. Inga förkunskaper krävs. Det enda du behöver är ditt barn och den kamera du använder. Jag utgår helt från dina förutsättningar och utrustning.
Jag uppdaterar tillgängligheten kontinuerligt men det kan hända att fler än 4 personer hinner anmäla sitt intresse för samma tillfälle. Du kommer inom ett dygn få information via mail om tiden är tillgänglig, och samtidigt bli ombedd att bekräfta din bokning inom 12 timmar. När du bekräftat din bokning får du ett mail med förberedelsetips och all information du behöver inför Workshopen.
Det här formuläret binder dig inte till någonting.

Namn *
Namn
Dessa tillfällen passar mig: *
Det går bra att välja flera tillfällen. Är ni flera som vill gå tillsammans så lämna en kommentar om det under Övrigt nedan.
Jag är även intresserad av: